ویکی ساختمان

  • ۰
  • ۰

دستگاه میلگرد بر - دستگاه خم و برش میلگرد

برای برش میلگرد با قطر کم از ابزار دستی می توان استفاده کرد اما جهت خم و برش میلگرد با قطر بزرگ باید از دستگاه میلگرد بر استفاده نمود. دستگاه میلگرد بر از اجزایی همچون پمپ، الکتروموتور، جک، شیردستی، شیلنگ، 4 چرخ جهت جابجایی و انتقال دستگاه، پایه و تکیه گاه با مقاومت بالا ساخته شده است. دستگاه خم و برش میلگرد باید به صورتی طراحی و ساخته شود که کار با دستگاه برای اپراتور به سادگی امکان پذیر گردیده و اپراتور نیاز به آموزش خاصی نیاز نداشته باشد.

 

مزایای استفاده از دستگاه میلگرد بر با قابلیت برش تا میلگرد 25 ( کوچکترین قیچی خم و برش میلگرد)

  1. ابعاد کوچک در عین قدرت زیاد که قابلیت حمل دستگاه با خودروی سواری را فراهم می کند.
  2. جنس تیغه ها و فک های دستگاه از فولاد مقاوم می باشد.
  3. مجهز به 4 چرخ، 2 چرخ ثابت و 2 چرخ گردان برای حمل و نقل و جابه جایی آسان دستگاه
  4. قابلیت استفاده آسان در کلیه کارگاه های ساختمانی و عمرانی
  5. کارآیی خوب و ایده آل جهت کلیه مصرف کنندگان مبتدی و حرفه ای
  6. مجهز به تیغه خم و برش 4 لبه که با کند شدن هر لبه می توان از لبه های دیگر استفاده نمود.

 

نکات مهمی که در هنگام استفاده از دستگاه میلگرد بر باید رعایت نمود

  1. وجود یک فضای کاری مناسب جهت کار با دستگاه: معمولا میلگردها دارای طول زیادی بوده به همین دلیل وجود فضایی مناسب برای برش و خم زدن آن الزامی بوده همچنین انجام عملیات خم و برش میلگرد باعث آسیب به لباس و بدن شخص می شود باید نکات ایمنی در خصوص پوشیدن لباس های ایمن را رعایت نمود.
  2. استفاده از تجهیزات ایمنی: میلگردهای مورد استفاده در ساختمان بسیار برنده و تیز بوده و دارای وزن زیادی هستند  به همین دلیل باید زمانی که اقدام به خم کردن و برش میلگرد می پردازید از تجهیزات ایمنی و مناسب استفاده کنید. استفاده از تجهیزاتی هم چون دستکش، محافظ چشمی، لباس کار آستین بلند و چکمه های محکم در هنگام به کار بردن دستگاه امری مهم و الزامی می باشد.
  3. عدم وجود مواد اشتعال زا در محل برش میل گرد: خم کردن و برش میلگرد توسط دستگاه ممکن است باعث ایجاد جرقه گردد به همین دلیل باید اطمینان کامل حاصل گردد که مواد اشتعال زا در مکان موردنظر وجود ندارد.
  4. دقت اندازه گیری: همیشه قبل از اقدام به عمل خم زدن یا برش میلگرد باید طول میل گرد را به صورت دقیق بسنجید. به طور معمول شما نیاز دارید چندین خم و برش را روی یک میلگرد بزنید جهت سهولت کار سعی کنید میل گرد موردنظر را با گچ نشان گذاری کنید تا در ابعاد خم و برش ها اشتباهی به وجود نیاید.

 

دستورالعمل سرویس و نگهداری دستگاه برش میلگرد

  1. به صورت دوره ای پیچ اصلی فک دستگاه را گریس کاری و آچارکشی همچنین پیچ های دینام، پمپ و شیرکنترل را آچارکشی کنید.
  2. از لبه های تیغه ها در مدت زمان های مشخص بازدید کنید. (هر تیغه 4 لبه دارد که باید در مدت های زمان های مشخص از آن ها بازدید کنیم و در صورت نیاز آن را تیز کرده یا تعویض کنیم.)
  3. شیلنگ ها را به صورت دوره ای بازدید و در صورت نشتی اقدام به رفع آن نمایید.
  4. در زمان هایی که از دستگاه استفاده نمی کنید با کاوری مناسب روی آن را بپوشانید تا از ورود گرد و غبار به داخل جک و سیسستم هیدرولیک جلوگیری گردد.
  5. همیشه بوش های نقاط خم را به صورت دوره ای با روغن یا گریس، روغن کاری کنید. همچنین روغن کاری تیغه و مفاصل دستگاه امری الزامی است که در افزایش طول عمر تیغه ها و کیفیت خم و برشی که دستگاه می زند تاثیر زیادی دارد.
  • ۹۸/۰۷/۱۴
  • غلام زاده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی